30 April en geen vrij

Een rare dag voor iedereen, denk ik: geen Koninginnedag meer op 30 april. Er verschenen zelfs berichten in de krant en op internet over toeristen die naar ons land kwamen voor ‘Queens Day’. Voor ons dubbel omdat wij altijd op de verjaardag van onze (schoon)vader vrij zijn geweest. Tot dit jaar: voor het eerst geen vrij. Maar goed.
Het is meivakantie. Daar houd ik rekening mee: geen interviews of andere afspraken, alleen maar thuis aan het werk en af en toe een uitje met of zonder kids.
Zo kwam ik gisteravond op het idee om eens lekker te ontbijten bij Ikea met zoon Casper (Minoesch was toch weg met een vriend naar de Efteling). Wat een drukte daar. Was een eeuwigheid geleden dat ik daar aan het ontbijt zat, maar geen rekening gehouden met het feit dat iedereen dat waarschijnlijk dacht. Aansluitend gingen we naar de kringloop in Amersfoort. Casper had een idee om een vinyl LP in te lijsten in een vierkante fotolijst. Zo gezegd zo gedaan. Bij Ikea een lijst gekocht en bij de kringloop een LP. Bij de kringloop vond ik nog een Nespresso voor een heel leuk bedrag. Op de terugweg cupjes imagegekocht, thuis het apparaat schoongemaakt en geprobeerd. Mmmmm, lekker, straks ook een heerlijk kopje koffie in de caravan.

imageNadat wij thuiskwamen nog nieuwe berichten op de website nijkerk.nieuws.nl gezet en toen was het al weer tijd om aan het eten te denken. Tijdens het eten werden de door mij ontworpen uitnodigingskaarten voor het 60-jarig huwelijksfeest van onze (o)pa en (o)ma gebracht door Peggy van drukkerij De 3 Poorten. Alle etiketten, enveloppen en postzegels lagen al klaar. Het is mooi geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.