60 jaar bij elkaar

Jos en Wil 1954Maar liefst 60 jaar geleden zijn mijn schoonouders in het huwelijksbootje gestapt.

Dit werd de aanleiding voor het diamanten bruidspaar een feestje te organiseren. Een tijd geleden is het restaurant uitgezocht, het menu en de muziek.

De familie ging via whatssap plannetjes smeden om het feest op te leuken en van daar uit werden de taken zo’n beetje verdeeld.
01 Kaart frontAan mij de taak om de uitnodiging te ontwerpen en te laten drukken. Ook voor de completering van de adressen en de volgende verzending van de stapel enveloppen. Daar zat ook een envelop voor de burgemeester bij. Maar daarover later meer…

Er werd goed nagedacht over een cadeau, maar wat geef je iemand die alles al heeft? Mijn schoonouders zijn gek op hun eigen gezin. Ze hebben ook veel foto’s in huis staan, dus wat was het plan: een complete foto van ons allemaal, met aanhang!
Via een bevriende fotograaf hebben we verschillende data geprikt om de portretfoto’s te laten maken. Hij zou het tot één geheel photoshoppen en de lijst bestellen.

87 DSC_7682En het resultaat mocht er zijn!  Wat waren ze blij!

In het bijzijn van alle familie en vrienden werd het een geweldige dag. Prachtig weer, prachtige mensen, een heerlijk feest.

We zijn nu een maand verder en gisteren is er een journalist op bezoek geweest, met een fotograaf, van Dagblad Tubantia. Hij heeft een artikel geschreven voor de krant van vandaag en wat vonden ze het mooi.

 

TT_OL-A08_140709_1Klik hiernaast voor het volledige artikel.

 

 

En morgen… dan komt de burgemeester op bezoek: zo heb je een hele maand feest!

image

De burgemeester op visite en hij nam een bloemetje mee. 🙂