Breda, het was weer gezellig!

Shoppen, ik hoef voorlopig niet meer. Resultaat van een dagje Breda: twee blaren, wiebelende benen en stijve knieën.

Wat er gebeurde: Viktor moest vandaag in Breda werken. Het is voorjaarsvakantie dus de vraag om mee te gaan was vanzelfsprekend. Ik ben met de kinderen gaan shoppen en het Graphic Design Museum bezocht. Wordt een leuk dagje uit.

Allereerst zijn we na aankomst naar een eetcafé gegaan om een bakje koffie te doen. Aansluitend togen wij van winkel naar winkel. Leuke kleren gekocht voor Minoesch en Casper en twee potjes kruiden van Oil&Vinegar voor mijzelf. Na de lunch zijn we naar het Graphic Design Museum geweest. Er was een tentoonstelling over tijdschriften, echt iets voor Minoesch aangezien zij ook die wereld in wil.

Toen wij klaar waren hadden we nog wat tijd over en zijn we de stad weer ingegaan. Ondertussen heeft Casper met Viktor gebeld met de vraag hoe lang hij nog nodig had. Daarop besloten wij laaannngggzzzzaaaaammmm naar de bushalte te lopen (voorzover dat nog kon) en op de bus te stappen richting woonboulevard. Dat ging heel snel.

Tenslotte zijn we op de terugweg naar Vreeswijk gereden. We kenden daar nog een leuk restaurantje (van een paar jaar geleden met MLM personeel) en besloten daar een hapje te gaan eten. Heerlijk rustig, gezellig, lachen… al met al een heerlijke dagje uit.