Het eerste weekend

IMG_4930Het eerste weekend van Rebel zit er op. Hij begint al aardig kennis te maken met ons, het huis en de omgeving. Toen we vrijdag thuiskwamen hebben we hem even lekker laten rondhuppelen.

IMG_4927We zijn direct begonnen met de bench- en plastraining. Hij heeft nog een paar ongelukjes in huis gehad maar we zijn op de goede weg.

De nachten zijn kort. Zaterdagochtend werd hij rond 4 uur wakker. Meteen er uit en hem laten plassen. Daarna IMG_4937sliep hij tot ongeveer half 7. ‘s Middags hebben we boodschappen gedaan en zijn we naar het korfbalveld geweest. We hebben speciaal voor Rebel een mand gekocht, daar past hij nu makkelijk in. Kan hij ook lekker in slapen. Natuurlijk was er volop belangstelling. En hij? Hij genoot er van!

IMG_4932De tweede nacht werd het al iets later; 6 uur. Het wennen aan de halsband gaat ook al iets beter. Nog wel krabt hij zijn bandje rond maar steeds minder. Met een paar dagen zal ook dat over zijn. Door de gebroken nachten, was onze zondag lekker rustig en konden we ons bezighouden met de training.

De afgelopen nacht heb ik hem niet gehoord. Viktor staat toch vroeg op, dus laat hij mij tot mijn wekker gaat, slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.