Het Glazen Huys Nijkerk, ook voor Hoevelaken en Nijkerkerveen

logo Glazen HuysHet eerste Glazen Huys Nijkerk in 2013 staat nog steeds op ons netvlies. De hele week was eigenlijk een feest voor ons als crew en ook de slotavond was een groot succes. Zoveel mensen die hieraan hebben meegewerkt. Fantastisch!

En wat was het een geweldige opbrengst: maar liefst

€ 31.104,00!

Daarmee hebben wij drie doelen in onze gemeente (Nijkerk voor Gruisor, de Voedselbank en 2gether4@venture) en 3FM Serious Request geholpen.

Alle crewmembers, waartoe ik ook behoor, werken belangeloos en op vrijwillige basis mee om het Glazen Huys, dat ook in 2014 plaatsvindt en wel van 8 t/m 13 december, een succes te maken en veel geld binnen te halen voor de mooie doelen.

Goed doel aanmelden
Nog tot het najaar heb je de tijd om je project of goed doel in de gemeente Nijkerk (dus Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen alsmede de buurtschappen Holkerveen, Driedorp en Appel) aan te melden bij Het Glazen Huys Nijkerk!

Kortom: Als jij vindt, dat een goed doel geholpen moet worden, dan kun jij dat doel aanmelden. Je hoeft daar niet op één of andere manier bij betrokken te zijn. Goede doelen kunnen dus onbeperkt en door iedereen aangemeld worden.
Schakel je netwerk in om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer kans dat jouw doel straks op de lijst staat! Klik hier om aan te melden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.