Op “kraam”-visite…

Kennismaken met Casper DSC_0180Als we binnenkomen in de “puppiekamer” ligt Rebel lekker bij zijn broertjes, zusjes en mamma. Janita pakt ons kleintje op en geeft ‘m aan Casper, die hem voor het eerst ziet. Hij is op slag verliefd!

Rebel op pad DSC_0183

Na wat geknuffel wordt Rebel op de grond gezet. Daar springt en snuffelt hij rond. Rebel weet al gauw de voerbak van Noor (zijn moeder) te vinden en begint aan de kleine brokjes te ruiken. En ja hoor, hij eet er een paar op en weet zijn neus niet meer uit het bakje te halen. Moeder Noortje kijkt jaloers naar haar kindje, eigenlijk had zij ook wel zin in een brokje 😉

Die brokjes zijn zo lekker DSC_0172

Gisteren heeft Rebel voor het eerst pap gehad en dat ging goed. Om nu al meteen over te stappen op brokjes is niet echt een goed idee, dus Janita haalt hem daar weg. Rebel is lekker aan het huppelen en kijkt zijn ogen uit. Toch lonkt die voerbak weer, maar die halen we toch maar snel weg.

Janita vertelt dat op 8 juni de dierenarts komt om de puppies te chippen. Dat is bewust, ten eerste omdat het een toer is om het hele nest mee te nemen en omdat ze niet het risico willen nemen dat ze toevallig een zieke hond tegenkomen en zo wat oplopen. Nadat ze gechipt zijn mogen de puppies opgehaald worden.

Janita houdt een soort dagboekje bij. Daarin staat onder andere het gewicht: Rebel weegt vandaag zo’n 815 gram en groeit goed!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.