Ons gezin

En daar staan we dan!
Zomaar met onze snoeten op jouw beeldscherm. Bijna twintig jaar ben ik al bezig met onze eigen website. Wij willen hier gewoon onszelf zijn en hopen ook jou nog een beetje te boeien…

Deze domeinnaam is vimamica.nl, de combinatie van onze voornamen VIktor, MAureen, MInoesch, CAsper. Eigenlijk zou er nog RE achter moeten staan, want in de tweede helft van 2015 is ons gezin uitgebreid met onze hond Rebel (ruwharige Jack Russell terriër).

Viktor heeft een baan in de ICT. Jarenlang reed hij de ene keer naar het hoofdkantoor van BCC in Amsterdam en op andere dagen naar de filialen in het hele land. Het kwam steeds vaker voor dat hij erg laat thuis was, maar daar kwam abrupt een einde aan op 21 september 2023; BCC ging failliet. Om en nabij de 1300 medewerkers op straat.

In maart 2007 ging ik aan de slag als correspondent bij de wekelijks verschijnende krant “De Stad Nijkerk” en op 19 juni 2007 startte ik mijn eigen zaak (aan huis). Voor de krant interview ik elke week ondernemers/ondernemende mensen die een bedrijf starten, een bedrijfsjubileum hebben, -uitbreiding, -fusie of iets anders hebben voor de pagina “Zakelijk”. Maar ook nieuwe projecten, op het gebied van teksten schrijven, grafische- en interactieve vormgeving, volgen elkaar in snel tempo op. In 2018 werd de naam van mijn bedrijf omgedoopt in een die beter paste bij de werkzaamheden: MC4DESIGN.

Dochter Minoesch werkt in de verzekeringen en is getrouwd met Patrick. Samen hebben zij (klein)dochter Maere.
Zoon Casper werkt in de sales in Amersfoort.