Ons gezin

En daar staan we dan!
Zomaar met onze snoeten op jouw beeldscherm. Bijna tien jaar ben ik al bezig met onze eigen website. Wij willen hier gewoon onszelf zijn en hopen ook jou nog een beetje te boeien…

Deze domeinnaam is vimamica.nl, de combinatie van onze voornamen VIktor, MAureen, MInoesch, CAsper. Eigenlijk zou er nog RE achter moeten staan, want in de tweede helft van 2015 is ons gezin uitgebreid met onze hond Rebel.

Viktor heeft een baan in de ICT, de ene keer werkt hij vanuit het hoofdkantoor en op andere dagen vanuit filialen in het hele land. De files van en naar Schiphol-Rijk nemen toe en daardoor komt het steeds vaker voor dat hij erg laat thuis is.

In maart 2007 ging ik aan de slag als correspondent bij de wekelijks verschijnende krant “De Stad Nijkerk” en op 19 juni 2007 startte ik mijn eigen zaak (aan huis). Voor de krant interview ik elke week ondernemers/ondernemende mensen die een bedrijf starten, een bedrijfsjubileum hebben, -uitbreiding, -fusie of iets anders hebben voor de pagina “Zakelijk”. Maar ook nieuwe projecten, op het gebied van teksten schrijven, grafische- en interactieve vormgeving, volgen elkaar in snel tempo op. In 2018 werd de naam van mijn bedrijf omgedoopt in een die beter paste bij de werkzaamheden: MC4DESIGN.

Minoesch studeert aan het HBO PABO in Amersfoort. Casper bezoekt studeert aan de HBO Bedrijfskunde in Amersfoort.

Ons gezin bestaat dus uit Viktor, Maureen, dochter -Minoesch- en zoon -Casper- en Rebel, onze ruwharige Jack Russell terriër.