Recepten

Al sinds ik een eigen huishouden heb, probeer ik van niets iets te maken. Kokkerellen is mijn hobby en Italiaans eten mijn favoriet.
Regelmatig koop ik kookboeken om mijn kennis uit te breiden. Voor jou heb ik daarom onderstaand enige verrassende recepten verzameld.

Kookboektip(s):

Ook met een klein budget kun je lekker en gezond koken. Dit boek “Bespaar met Jamie” is mijn nieuwste aanschaf. Jamie leert je om slim in te kopen, het meeste uit je ingrediënten te halen, tijd te besparen en minder voedsel te verspillen. Zonder in te leveren op goede smaak.

 

Naast de boeken van Jamie Oliver vind ik de boeken van Isabella Cozzi ook geweldig. Zoals bijvoorbeeld “Isabella’s pastabijbel”. Er staat onder andere in hoe je zelf pasta kan maken, wat de ideale kooktijden zijn en welke kaas bij welke saus hoort.

 

 

Of het “Lekker & Simpel” kookboek met lekkere en simpele recepten die iedereen kan maken. Geen tijd om uitgebreid te koken, wel een culinaire lekkerbek. Tot ‘s avonds laat werken, maar ook vrienden over de vloer. Een kookboek met 200 recepten voor een lekker, simpel en snel avondmaal.

 

Al jaren zijn wij kampeerders. Begonnen met een tent, overgegaan op een vouwwagen en nu al heel wat jaartjes met de caravan. En wat is er leuker dan kokkerellen op de camping.

 

 

 

Recepten:

Pro­ven­çaal­se pas­ta­sa­la­de (1 download)

Pastasalade met geitenkaas (0 downloads)

Zomers frisse pastasalade (24 downloads)

Snelle frittata (24 downloads)

Watermeloen dessert (25 downloads)

Gegratineerde spinazie gehaktschotel (4 downloads)

Runderstoofpot met rode kool (4 downloads)

Spinaziestamppot met brie, gerookte kip en zongedroogde tomaat (4 downloads)

Pastasalade gerookte kip met crème fraîche (21 downloads)

Boeuff Stroganoff van Maureen (33 downloads)

Aardbeien MonChou Taart (33 downloads)

Spinaziestamppot met brie (35 downloads)

Penne met ham en spruiten (3 downloads)

Golden oldies:

Eet smakelijk!!!

Recept insturen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

*verplicht invullen