K.V. Telstar organiseert NK veld C 1ste klasse

kantine_schuinOp zaterdag 14 juni vinden bij K.V. Telstar de NK jeugdkampioenschappen C 1e klasse veld plaats. Dit betekent voor ons dat wij in korte tijd van alles moeten regelen.

Voor mij is de taak weggelegd een programmaboekje samen te stellen en divers drukwerk te regelen. Dat laatste is zo gebeurd, maar een boekje maken… daar komt iets meer bij kijken. frontVanavond tijdens de vergadering presenteren. Ben benieuwd…

Voor elke vereniging dat bij een dergelijk toernooi als gastheer/vrouw fungeert, komt er nog veel bij kijken. Veel van onze vrijwilligers staan die dag paraat om zo’n 400 tot 500 gasten (spelers, coaches, scheidsrechters, ouders e.d.) van alle gemakken te voorzien.

 

Nederland kent meer dan 100.000 actieve sporters die korfbal spelen en is daarmee nog steeds verreweg het grootste korfballand ter wereld. Onze sport is in 1903 in Nederland als volkssport ingevoerd en is nog steeds de enige gemengde teamsport in de wereld. Nederland is niet voor niets recordhouder met 8 wereldtitels. Korfbal is onbetwist de grootste familiesport van Nederland. Inmiddels heeft de korfbalsport zich ontwikkeld tot een internationale competitiesport (meer dan 40 landen op 5 continenten). Wij wensen iedereen een sportief toernooi, veel plezier en veel succes.

Bron laatste alinea: Wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.