Vakantie [dinsdag 19 juli]

Een nieuwe dag, nieuwe kansen. Tijd om de omgeving te bezichtigen. Voordat we weggaan nog even naar de receptie, want wie weet is er een kaboutertje geweest om het internet te fiksen. Negatief.

We rijden naar de dichtstbijzijnde plaats, Provins, om een supermarkt te zoeken. We hebben niet zo veel meegenomen en hebben toch iets van brood en avondeten nodig. Er zijn naast de plaatselijke bakker, slager en groenteboer een supermarché, aldi, lidl. Keuze genoeg dus. Wij duiken de supermarché in om onze inkopen te doen.

Op de TomTom kunnen we nuttige plekken invoeren, zoals een bank, station of VVV. Dat laatste doen en wij belanden bij een vrijwel nieuw aangelegd terrein, waar zich parkeerplaatsen, een overdekt terras en een gebouw bevinden. In het gebouw bevindt zich de Bureau de Touristique. Wij wachten onze beurt af en wanneer we aan de beurt zijn vragen we alles wat los en vast zit. Bepakt met vele folders en informatie gaan we weer naar de auto. Tijd om in de caravan alles op ons gemak te bekijken.