Verstoppertje

Het lijkt er op dat Rebel verstoppertje weer heeft uitgevonden in huize Van Goethem. Sinds een paar dagen is hij, als we hem zoeken, steevast te vinden onder de Anabella’s achter in de tuin. We liepen naar buiten en daar kwam de ondeugd te voorschijn. Het was niet eenvoudig hem uit zijn schuilplaats te lokken, snoepje hielp niet, maar uiteindelijk lukte het wel.
IMG_5488Dat schijnt normaal te zijn, lekker uitdagen en verstoppen, maar ook ontzettend leuk en leerzaam. Alleen zijn wij er soms wat minder blij mee. Hij snoept alles wat los en vast zit in de tuin en daarvan moet hij overgeven, net zoals vandaag, maar liefst twee keer. Hij had gisteren een geel plastic label van de groenteplanten te pakken. Half gekauwd heb ik het van hem afgepakt (‘los’) en vandaag zag ik er dus een deel van terug. ?
IMG_5466

Vorige week en begin deze week kreeg hij het voor elkaar de elektriciteitssnoeren van de computer, strijkbout en buitenlamp door te knauwen. ? Het is maar goed dat er geen 220V op stond. ? Met de plantenspuit en een blikje steentjes hopen we dit af te leren.

Kennismaken met anderen
Rebel is volop aan het socialiseren met andere honden. De ene keer gaat hij voluit liggen (onderdanig), de andere keer gaat hij netjes ‘af’ en kijkt wat de andere hond gaat doen en probeert hij te spelen. Ook zijn we al bij de buurhonden, -katten en -konijnen op visite geweest. Dat ging allemaal goed omdat Rebel ‘vrij’ was. Weer een term die we (gaan) gebruiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.