Vrijgezellenavond in Amersfoort

Het begon met “SURPRISE” aan de deur van schoonzusje Marilyn. Totaal verbijsterd stond ze in de deuropening. Wij (Hermine, Simone, Sonja, Ria, Natasja, Yvonne en ik) hebben samen met partner in crime Rene de plannen goed verborgen kunnen houden.

De vrijgezellenavond zou niet doorgaan had Hermine haar wijs gemaakt en als excuus werd er tegen de bruid in spé gezegd: “Het is te kort dag en iedereen is druk druk druk.” Ook ‘s middag toen ik haar in het centrum van Hoevelaken tegen het lijf liep begon ze erover. Ik deed net alsof mijn neus bloedde. Des te groter was dus de verrassing toen we met zeven vrouwen voor haar deur stonden te schreeuwen en proesten van het lachen.

De ‘gom’ pakte ondertussen de champagneglazen en terwijl Marilyn nog even moest bijkomen schonk hij de glazen in. Proost!!

Het was het begin van een enorm leuke avond.

Opdracht: Vul je witte t-shirt met zoveel mogelijk handtekening, namen, telefoonnummers van mannen. We waren de parkeergarage nog niet uit of de eerste namen stonden er al op. Voordat we bij het restaurant waren was het shirt al aardig gevuld. Op de Hellestraat stonden er zelfs een aantal mannen in de rij 😉 en soms werden er onder toeziend oog van vriendinnetjes en echtgenotes wat krabbeltjes gezet. Dank aan Max, Sven, Jan, Kevin en anderen. Het was enorm lachen!!

Op de Hof zijn we de kelder ingedoken bij Alberts Eten & Drinken (echt de moeite waard). Was er zelf nog nooit geweest maar was is het daar leuk! En wat is het eten heerlijk! Marilyn had nog een opdracht: ze mocht telkens de tafel dekken; bij het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, bordjes en bestek, en als klap op de vuurpijl ook nog afwassen. Het gezelschap was goed. Niet iedereen kende elkaar maar we hebben gekletst, gelachen en heerlijk gegeten… gezellig dus‼ oh… en dat afwassen hebben we maar achterwege gelaten.

Tijd voor enkelen om weer naar huis te gaan. Maar de bruid to be bleef met wat anderen nog achter om bij Miles nog een afzakkertjes te nemen. Klokslag 0.00 uur was de rest weer bij de auto.

Maar wat heb ik genoten. En wat het belangrijkste was: de aankomende bruid heeft genoten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.