We zijn weer thuis!

stormEen dag eerder dan gepland zijn we dus weer thuisgekomen van vakantie. Dit is voor ons niets nieuws; het is al vaker voorgekomen dat we vanwege weersomstandigheden besloten eerder naar huis te gaan.

En dat is maar goed ook, bleek gisteravond wel. De beelden die op het nieuws voorbij kwamen logen er niet om: bomen omgewaaid, dakpannen op straat, voortenten in de tent_0kreukels. Er werd code rood afgegeven en niet voor niets door Rijkswaterstaat aan weggebruikers met caravan afgeraden (vanwege zeer zware windstoten van 100 tot 110 kilometer per uur) in de kustprovincies de straat op te gaan. En wij zouden (met caravan en kano op het dak van de auto) nog naar huis moeten rijden met code rood… ik dacht het niet!

Maar goed, de terugreis is vlotjes verlopen. Omdat we toch geen haast hadden, zijn we via deZeeland ‘binnenwegen’ in Zeeland gaan rijden richting Rotterdam > Gouda. Het was een leuk ritje, vooral omdat er nog een heerlijke zonsondergang was en we onderweg nog veel hebben gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.