Wennen aan een puppy

Wij moeten allemaal wennen aan een puppy in ons huis. Dat dat hij nog zindelijk moet worden en hij ronddartelt rond onze enkels.

Vanmiddag mocht ik dat laatste aan den lijve ondervinden: Hij ligt bij mij op kantoor lekker op een kussen te slapen (dacht ik) en ik moest even snel iets pakken. Dus ik stap over hem heen, voel iets, zie hem en struikel over hem tegen de punt van een lage archiefkast aan. In mijn borstkas ter hoogte van mijn linkerborst. Auuuuuwa!

Er zaten wat open wondjes op mijn borst en het begon al snel blauw en dik te worden. En nu heb ik pijn bij ademhaling, praten, lachen, hoesten, niezen en andere bewegingen zoals lopen of het bewegen met mijn armen. Herstel van een gekneusde rib duur ongeveer 5 tot 10 weken. 😐

Dat heb ik weer, net herstellend van een zwaar gekneusde knie. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.